De Opticien van Noordwolde           

Brillen

Een bril is voor veel mensen een onmisbaar voorwerp in hun leven. Daarom is het ontzettend belangrijk dat er wordt gekozen voor een goede bril. Bij Robtiek ontvangt u een uitstekend advies voor het kiezen van een geschikte bril. Omdat Robtiek een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan brillen heeft, is er voor iedereen wel een perfecte bril. 

Robtiek Noordwolde biedt een eigenwijze en eigentijdse collectie monturen in alle prijsklassen. U wordt goed en volledig geadviseerd bij uw keuze zodat montuur, gezicht en glazen steeds goed op elkaar afgestemd zijn.

Kinderbrillen

Ook voor kinderbrillen bent u bij Robtiek aan het juist adres. Robtiek biedt u brillen speciaal gemaakt op kinderformaat met bijpassend ontwerp en robuuste kwaliteit dat stootbestendig is. 

De kinderbrillen bij Robtiek zijn gemaakt van het beste materiaal waardoor ze een lange levensduur hebben. Bij kinderbrillen is het extra belangrijk dat de bril tegen een stootje kan.

Oogmeting

Het is van groot belang dat u de juiste bril met de juiste glazen draagt. Door middel van een speciale oogmeting bij Robtiek kunnen wij precies bepalen wat u nodig heeft. Bij Robtiek kunnen wij gratis uw ogen op meten en checken op afwijkingen.

Kom een keer langs om een gratis oogmeting te doen en te ontdekken wat voor u belangrijk is.

Zonnebrillen

Naast het hebben van een gewone bril kan het gebruik van een zonnebril (op sterkte) ook een groot gemak bieden. Bij Robtiek kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen voor hem en haar. Ook biedt Robtiek zonnebrillen gemaakt voor kinderen aan. Kom een keer langs om het volledige assortiment te bekijken en een keuze te maken.

Transitions dynamische brillenglazen

Robtiek Noordwolde is leverancier van Transitions dynamische brillenglazen. Deze glazen zijn helder binnenshuis en worden automatisch donkerder wanneer u zich naar buiten, in het licht, begeeft. Transitions dynamische brillenglazen bieden daarbij 100% bescherming tegen de schadelijke UVA en UVB stralen.